Niagara Equissage Pulse Therapie

Wat is Niagara equissage pulse therapie?

Equissage Pulse levert krachtige Cyclodische vibratie (Horizontaal,verticaal en roterend) massage aan het gehele lichaam.

Door middel van wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat deze bijdraagt aan het verbetering van de bloedcirculatie, lymfedrainage, ontspanning en gewrichts mobiliteit en kan bijdragen aan het genezings en herstel proces bij revalidatie van een grote meerderheid van blessures en condities.

Medische onderzoeken hebben bewezen dat Equissage de paslengte van een paard met een gemiddelde van 21% kan verbeteren, en de hakpeeshoek met een gemiddelde van 9%. Tevens was er een verbetering van het uithoudingsvermogen, verbetering van snelheid en paslengte waardoor het paard in hoger tempo in snellere tijd een langere afstand kan afleggen.

Niagara Equissage wordt wereldwijd gebruikt door trainers, eigenaren, dierenartsen en therapeuten.

Het is zeer effectief voor;

Verbetering van prestaties

Preventie van problemen en blessure

Blessure herstel van ziektes en aandoeningen

Ondersteuning en onderhoud van de algehele gezondheid

Equissage Pulse produceert een NIET agressieve, diepe en zachte massage voor het gehele paarden lichaam door middel van een zachte en ontspannende

cyclodische vibratie die zowel horizontaal, verticaal als roterend werkt.

Het resultaat? Diepe, zachte, ontspannende behandeling zonder enige vorm van onprettige bijeffect.

De unieke therapie is ontworpen om de bloedcirculatie te stimuleren in het lichaam voor betere functionaliteit en algehele gezondheid van het paard en zijn gewrichten, pezen, ligamenten en spieren, maar ook voor ontspanning voor spieren, verbetering van lymfedrainage en allerlei ander symptomen en condities. Dit alles zonder gebruik van medicatie.

De Equissage Pulse is essentieel voor de gezondheid en prestaties van uw paard.

Het helpt bij het bevorderen van genezing en versnelt het herstel terwijl het algemene welzijn van uw paard bevordert.

Veilig, veelzijdig en makkelijk te gebruiken voor elk paard in elke discipline.Het systeem is uitstekend geschikt voor opwarmen of afkoelen voor en na de training, maar ook voor totale ontspanning van het paardenlichaam.

Eenvoudig en zeer veilig in gebruik, de backpad is ontworpen om op een comfortabele manier een optimaal resultaat te kunnen geven aan het botstelsel, spierstelsel, vatenstelsel, en lymfesysteem.

 

De legboot is de meest effectieve manier om in samenwerking met de hand unit de meest voorkomende been en hoef problemen te behandelen zoals hoefbevangenheid.