Nieuw sinds April 2023. Hoofdstel op maat!!

NIEUW‼️ NIEUW‼️ NIEUW‼️NIEUW‼️
Paardeninstructie de Vijfsprong gaat binnen het bestaande bedrijf nog èèn keer met iets nieuws beginnen.
Omdat ik regelmatig bij klanten kom die moeite hebben met een hoofdstel aanschaffen in de juiste maat (pony/cob/full) ga ik aan mijn bestaande activiteiten een hoofdstelservice op maat toevoegen.
De bedoeling is om met een doos vol riempjes op pad te gaan en daar dan ter plekke een hoofdstel van te maken precies op de juiste maat die het paard of de pony nodig heeft. Dus een paard die een maat cob neusriem nodig heeft kan een maat full bakstuk nodig hebben enz.
Ook wil ik de mogelijkheid bieden om bestaande hoofdstellen van klanten te “upgraden” zodat het beter past op het hoofd van het paard. Dus is je frontriem te kort of je wil een mooier exemplaar dan is dat te regelen.
Daarnaast wil ik de service bieden dat mensen als een bakstuk van hun bestaande hoofdstel stuk is ik daar een nieuw bakstuk bij kan leveren.
Er is heel veel mogelijk! Voor normale prijzen.
De hoofdstellen zijn gemaakt van een soepel en zacht leder wat lekker zit en mooi aansluit bij het hoofd van het paard.
Mocht iemand interesse hebben in een op maat gemaakt hoofdstel of vragen hebben over bovenstaande dan hoor ik dat graag.