Midweekcursus Menbewijs

Ook in 2019 zullen wij weer diverse midweken voor het behalen van het menbewijs organiseren!!

Mennen op het Landal Park

Bij ons is het mogelijk om in 1 midweek uw menbewijs te halen incl examen. In samenwerking met Landal Landgoed de Hellendoornseberg organiseren wij midweekcursussen menbewijs in de manege op het park, dus slecht weer of niet er kan altijd gemend worden.
We werken met een maximaal aantal deelnemers van 6 per midweek.
De cursus is behoorlijk intensief en de kandidaten moeten tijdens de midweek zoveel mogelijk aan het leidsel zitten om ook daadwerkelijk te kunnen slagen.
De lesdagen beginnen om ongeveer 9.30 uur en zullen eindigen om 22.00 uur..
Indien u interesse heeft om in 1 midweek uw menbewijs te halen en veel over paarden en de mensport te leren geef u dan zo spoedig mogelijk op voor 1 van onderstaande cursusweken.
U hoeft voor de cursus geen eigen aanspanning mee te nemen. ( indien u wel graag uw eigen aanspanning mee wil nemen dan is dat natuurlijk mogelijk).
Wij hebben 2 goede verkeersmakke aanspanningen waar tijdens de cursus en het examen mee gemend kan worden. Het is de bedoeling om er een week vullend programma van te maken.
De cursus bestaat uit theorie en praktijklessen en zal worden afgesloten met een #KNHS Menbewijsexamen! Ook voor mensen met een LICHAMELIJKE BEPERKING is het mogelijk de cursus te volgen, mensen met reuma, spierdystrofie, artrose etc kunnen ten alle tijde deelnemen aan de cursus! Ook mensen met Dyslexie kunnen deelnemen aan de cursus.
Let op! Voor een aangepast theorie examen is het verplicht een DYSLEXIE VERKLARING te overleggen!!
Voor de mensen die interesse hebben in deelname maar wat verder weg wonen is dat geen enkel probleem, u kunt tijdens de cursus een verblijf boeken bij Landal Landgoed De Hellendoornseberg zodat u zich helemaal op de cursus kunt concentreren en u heeft natuurlijk geen reistijd.
Tevens bestaat er de mogelijkheid om uw #KNHS Tweespan menbewijs te halen, maar dan moet u wel zelf een tweespan meenemen deze hebben wij helaas niet voorhanden.

DATA 2019 ZIJN;

Mennen aan het Mentoestel

-Midweek 22 t/m 26 Juli 2019 zomervakantie VOL!!

-Midweek 02 t/m 06 September 2019

-Midweek 09 t/m 13 September 2019

-Midweek 30 September T/m 4 Oktober 2019

-Midweek 14 t/m 18 Oktober 2019 herfstvak zuid

-Midweek 28 Oktober t/m 01 November 2019

1e Cursusdag met Nicky oefenen in het weiland

De tarieven voor 2019 zijn € 575.00 euro voor deelname aan de cursus, dit is incl het gebruik van mijn aanspanningen en cursusmateriaal. Hier komen nog wel de kosten van het examen( tarieven 2019 nog niet bekent ) en de (evt ) theorieboeken ( ongeveer € 35.00 euro ) bij.

Voor Tweespan en Langspan hanteren wij speciale tarieven.

Mocht je de boeken; (Menbewijs met Plezier en Paard en Welzijn ) al in je bezit hebben dan hoef je die natuurlijk niet meer aan te schaffen.

Het cursusgeld mag in termijnen betaald worden!
Let wel, het totale cursusgeld moet minimaal 2 weken voor aanvang van de cursus voldaan zijn.

Wilt u aan 1 van deze gezellige, leuke maar vooral leerzame midweken deelnemen, geeft u dan zo spoedig mogelijk op want vol is vol!!

Opgeven kan door een mail te sturen met uw volledige gegevens naar info@ruiterenkoetsier.nl u mag natuurlijk ook even bellen of een whatsapp berichtje sturen naar 0622568685.

Meer informatie is te vinden op www.ruiterenkoetsier.nl

#menbewijs #KNHS #midweek #gezelligheid #devijfsprong #paardenwelzijn #examenmenbewijs #hellendoornseberg

 

 

 

 

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@ruiterenkoetsier.nl