Beoordelingen van klanten

 

 

Ooo dat was leuk! Daar waar ik erg op zag tegen de lange dagen, is de week voorbij gevlogen! Ik merkte dat het absoluut nodig was. Wat heb je fantastische paarden om mee te werken, en met alle rust en geduld is inmiddels al veel duidelijker! Kleinschalig en persoonlijk!
Ik heb mijn menbewijs gehaald en hoop er in de toekomt fijn en veilig gebruik van te kunnen maken. Heb erg veel plezier gehad! Dankjewel!

 

Jolanda, nogmaals bedankt voor de super gezellige en zeer leerzame midweek. Zelfs ik met 0 % ervaring en achteraf gebleken hele erge examenvrees heeft met jou hulp en de 2 hele betrouwbare paardjes Snoet & Nikky toch mijn menbewijs gehaald. Ik raad iedereen aan om bij jou je menbewijs te gaan halen!. Groetjes Joke

Jolanda bedankt voor de erg leerzame week! Je mag trots zijn op Dobber, Nicky en Snoet. Wat een betrouwbare dieren zijn het. Vrachtwagens, landbouwvoertuigen, motoren en voorbijrazende auto’s allemaal geen probleem. En mennen op Landal Hellendoornse berg was een ware belevenis. Ik wist niet dat er zo veel putdeksels op een park en in de straten van een dorp (Haarle) waren.
 Harko Werkman raadt De Vijfsprong aan.

Ik heb in de eerste week van april mijn menbewijs gehaald en heb een super leuke week gehad. Heel leerzaam, goede betrouwbare paarden en de instructie was top. Daarna nog even een paar dagen extra op het park, Heerlijk.

 

Evelina Pigmans raadt De Vijfsprong aan.

leuke en vooral leerzame cursus maar ook zeker een cursus met heeeeel veel informatie om te verwerken in een relatief korte periode van 5 daagjes, jolanda bedankt ennnn natuurlijk ook de paardjes bedankt want die zijn geweldig, wat een kanjers!

 

Bedankt voor de leuke en leerzame privèles. Fijn dat je alle tijd had. Ik heb weer heel wat geleerd?

 

Jessica van der Linden-Visser Super ervaring gehad met en bij Jolanda! Een echte aanrader!

Margreet Havelaar Heel veel geleerd bij Jolanda! Zo gaaf dat ik dit kon doen met mijn eigen aanspanning! Waardoor we ook direct Jack “bom proef” konden maken!! Een super midweek en hele leuke,gezellige en gemotiveerde mede cursisten!
Liesbet Nijboer Echt een AANRADER mensen!! Een gezellige en leerzame week, wat wil je nog meer! Een unieke kans. Ik zat met mijn vriend die zijn mbt mee had in een vakantie huisje, dus op deze manier is het 3 dubbel leuk je bewijs halen.
Cor Heijnen Goede ervaringen met de cursus die Jolanda geeft. Naast het mennen overdags oefen je ‘s avonds de theorie. Het slaagpercentage ligt hoog, een stuk boven de 90%.
Nu er gebruik wordt gemaakt van de binnenmanege is het ook nog comfortabel op de dagen dat het weer het laat afweten !
Marjolein Letteboer heeft De Vijfsprong beoordeeld — 5 sterren

3 juni 2018

Esther van Asma heeft De Vijfsprong beoordeeld — 5 sterren

2 juni 2018

 

Bedankt voor een fantastische week! Ik heb afgelopen week ontzettend veel geleerd en het erg leuk gehad. De tijd vloog voorbij. Menbewijs hierdoor mooi gehaald geplaatst door Diane ten Cate 02-06-2018 11.25

 

Jozien Visser

14 april om 16:36
Super veel geleerd!!!! Goede rustige begeleiding en geweldige paarden❤ Had het echt niet willen missen???? Een cursus voor iedereen die dit graag zou willen,ook als dingen normaal gesproken moeilijk zijn, ontzettend bedankt Jolanda.Nicky en Snoet

Menbewijs in een midweek in Haarle

Geplaatst door daniël op 11 sep. ’17  |  7 jaar actief op Marktplaats
Een hele leuke leerzame midweek met aan het eind het examen. Een complete voorbereiding op het examen.

diensten en vakmensen in Hellendoorn

Geplaatst door Anita.huizinga op 24 apr. ’17  |  10 maanden actief op Marktplaats
Onlangs de cursus menbewijs gevolgd bij Jolanda. In een midweek stoomt ze je helemaal klaar voor het examen. Overdag leer je de praktijk. Er wordt geoefend met een mentoestel, aan de lange leidsels en op de wagen. De avonduren worden besteed aan de theorie. Het zijn intensieve dagen waarbij het er echt niet alleen maar serieus aan toe gaat. Jolanda heeft voor een ieder aandacht en beschikt over veel geduld. Haar kennis, ervaring en haar rustige aard maakt dat zich makkelijk aanpast aan de cursisten. Ze beschikt over een aantal leuke en ervaren aanspanningen waarmee je het examen kunt afleggen. Kom je van ver, dan kun je een huisje boeken op het naast gelegen park dat van alle faciliteiten is voorzien. Leuke week gehad en een menbewijs rijker.

mencursus in Hellendoorn

Geplaatst door Liesbet op 20 sep. ’15  |  12½ jaar actief op Marktplaats
Aanrader! Het park waar je kan verblijven zit naast de manege waar je de lessen volgt in Hellendoorn. De praktijklessen zijn rustig, paardvriendelijk en leerzaam, en de theorielessen zeer doelgericht. Jolanda past zich aan elke cursist aan en heeft de juiste aanpak. Ze heeft leuke aanspanningen mee en en in in 4 dagen ben je helemaal klaar voor het examen op vrijdag!
Een leuke gezellige week en met je menbewijs op zak voldaan naar huis!
Jolanda, bedankt voor de super week!! Ga zo door!

Menbewijs in Hellendoorn

Geplaatst door Groenenboom op 20 sep. ’15  |  5½ jaar actief op Marktplaats
Een geweldige week gehad met mijn eigen aanspanning!
Jolanda heeft ons super veel geleerd en goed begeleid bij het behalen van ons menbewijs!!
Heeft me ook gehopen om mijn pony van zijn tractor angst af te krijgen! Loopt er nu zonder problemen langs!

spoedcurses mennen in landal park hellendoorn

Geplaatst door jolanda op 31 okt. ’12  |  11 jaar actief op Marktplaats
De spoedcurses koetsiersbewijs halen met Jolanda is de iedeale kans om in één week je papieren te halen. Vooral voor de nog schoolgaande en lerende jeugd, omdat je het kan plannen in een schoolvakantie. Je hebt dan even geen huiswerk je kan je een hele week intensief inzetten om je koetseirsbewijs te halen. en dat is te doen! mijn dochter van 14 kan het ook, ik had even m´n twijfels bij de theorie maar Jolanda hielp haar er super door heen. Het ideale is dat ze de verkeers regels kent, de valkuilen weet en nu verzekerd is. Kortom ze komt beslagen te ijs!Tevens kan de rest van het gezin lekker vakantie vierenin het landal park! Bedankt Jolanda , voor je inzet!

Cursus Koetsiersbewijs in een week in Hellendoorn

Geplaatst door Annemarie op 29 okt. ’12  |  9 jaar actief op Marktplaats
Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de midweek op Landal de Hellendoornseberg om mijn koetsiersbewijs te halen. De week was erg intensief maar heel erg leerzaam en gezellig.
Op deskundige wijze werden klaar gestoomd voor het koetsiersbewijs examen als afsluiting van deze week. Ook dit keer was iedereen weer geslaagd.Kortom een aanrader!

Mencursus in Hellendoorn

Geplaatst door M op 22 aug. ’12  |  11½ jaar actief op Marktplaats
Ik heb ook deelgenomen aan deze menweek/cursus door Jolanda.
Het was erg gezellig en heb alles super goed geleerd en met hele goeie duidelijke uitleg van Jolanda!
Ik heb dan ook mijn men examen met vlag en wimpel afgesloten dankzij haar.
Ik ben erg blij dat er nog zo’n 2e keer een menweek kwam en dat ik er aan deel kon nemen. Wat je allemaal wel niet kan leren en doen in een week!
Jolanda nogmaals super bedankt voor een mooie & leerzame week!

koetsiersbewijs in helledoorn

Geplaatst door els van asselt op 19 mei ’12  |  11 jaar actief op Marktplaats
Ik heb gebruik gemaakt van deze mogelijkheid om in 1 week je koetsiersbewijs te halen. Ik had geen men ervaring. Zag enorm op tegen de theorie dankzij Jolanda heb ik het gehaald.
Ze geeft vertrouwen en had geweldige paarden bij zich.
Je groeit enorm in zo’n week.
Het was heel intensief maar erg gezellig en enorm leerzaam. Ik heb nu het gevoel dat ik het ook echt kan. Dit alles dankzij jolanda

Meninstructie koetsiersbewijs in Barchem

Geplaatst door Bartha Veggelers op 30 nov. ’11  |  10½ jaar actief op Marktplaats

Door Jolanda ben ik op vakkundige manier begeleid om uiteindelijk koetsiersexamen met succes te kunnen afleggen. Bovendien heeft Jolanda mij de juiste weg gewezen om mijn eigen paard vakkundig te laten beleren.

Een jaar geleden begon ik met vrijwel geen benul van het mennen. Nu rijd ik met mijn eigen aanspanning door bossen en in druk verkeer. Ik vind het nog steeds een wonder !

Menles in Lieren

Geplaatst door Oelemans op 08 jun. ’10  |  7½ jaar actief op Marktplaats
Een topper! ik wil Jolanda van harte aanbevelen aan iedereen die wil leren mennen.
Zij heeft het mij in enkele maanden geleerd vanaf nul.Ze is zeer betrokken, zo heeft ze mij ook geholpen met mijn eigen pony voor de koets. Ze ziet precies de dingen die je fout doet en corrigeerd je op een prettige manier.En de lessen zijn reuze gezellig!Helemaal top deze prive lessen van haar het is volgens mij 10x beter dan met zijn tienen in een groep.Groet, Derk Jan Oelemans

 in

Geplaatst door Janet op 14 nov. ’09  |  11½ jaar actief op Marktplaats
Met alleen wat ervaring met paarden/pony’s uit mijn teenerjaren ben ik bij Jolanda gaan leren mennen. Op een duidelijke en praktische manier weet ze de kennis over te brengen. Naast het mennen heeft ze ook me ook veel geleerd over de verzorging van paard, tuig en koets. Zo heb ik inmiddels het koetsierbewijs gehaald.
Jolanda heeft me ook begeleid bij de aanschaf van mijn pony. Ze heeft samen met mij gezocht naar een geschikte pony die bij me past.
Jolanda heeft mijn dochter, die door een paar minder goede ervaringen niet meer durfde te paardrijden, met geduld en de juiste benadering weer het plezier in het rijden laten ervaren. Kortom een goede en deskundige instructrice met gevoel voor humor.

 in

Geplaatst door marja.ribbers op 12 jul. ’09  |  9 jaar actief op Marktplaats

Prettige, duidelijke lessen!

Ik had geen menervaring toen ik met de lessen begon, maar heb met hulp van Jolanda zonder problemen vlot mijn enkelspan koetsiersbewijs gehaald.

Absoluut een aanrader.

 in

Geplaatst door w.leppers op 18 mei ’09  |  8½ jaar actief op Marktplaats

Na een duidelijke uitleg via de telefoon wat Jolanda kan en verwacht van de leerling zijn een goede vriend en ik begonnen met lessen bij Jolanda.

Ze geeft goed en duidelijk aan hoe de lessen zijn opgebouwd en wat je allemaal moet kunnen, c.q. beheersen voor het behalen van het koetsiersbewijs.

Zelf ben ik pas op latere leeftiujd met paarden in aanraking gekomen en dat je weinig of geen ervaring hebt met paarden is geen enkel punt bij Jolanda.

Ze geeft op heel prettige manier les en legt alle handelingen goed uit. Of het nu gaat om het tuig, de regels, de benaming, het oefenen op het mentoestel of het aantuigen, ze helpt je op een stimulerende manier.

We zijn nu enige lessen verder en ik ben er van overtuigd dat ik het koetsiersbewijs ga halen mede dankzij de inzet en duidelijke uitleg van Jolanda.

Daar komt nog bij dat Jolanda een vrolijke meid is zodat je op de bok naast het plezier in het mennen ook nog andere leuke dingen ervaart over paarden en vele andere zaken.

Ik beveel haar dan ook van harte aan bij eenieder die wil leren mennen, enkelspan of tweespan.

 in

Geplaatst door coravanwezel op 03 jan. ’09  |  9 jaar actief op Marktplaats
Of je nu ervaren bent of net komt kijken in de mensport, Jolanda en haar lesstijl zijn prima. Kernwoorden: no-nonsense, strict, maar geduldig, goed inspelend op de leerling en dus vertrouwen wekkend. Verder is zij een leuke meid en hebben we regelmatig lol op de bok. Inmiddels heb ik mijn koetsiersbewijs in 1 keer gehaald. Ben nu bezig met het tweespanbewijs; bij Jolanda. Of ik haar aanbeveel? Van harte!