Ervaringen van klanten

Van Dieke Slingerland:
Deze kwpn merrie kwam bij ons terug met een lijf dat helemaal vast zat! Ze had zoveel ongemakken dat wij niet meer wisten wat we moesten. Er is een osteopaat geweest wat al veel effect had maar het gewenste effect hadden we nog niet! Toen zijn we bij Jolanda uit gekomen! En wat een verschil maakte dat voor haar spieren! Er was duidelijk te merken dat ze dit nodig had. En na 3 behandelingen liep ze de sterren van de hemel op de keuring en mocht ze naast het Elite predicaat ook het kampioenschap mee naar huis nemen 🥰Jolanda heeft ook mijn A welsh hengstje gedaan deze ging gelijk veel beter lopen voor de wagen! Na iedere behandeling merkte ik meer verschil 😁 voor mij zeker een aanrader!
Leuke actie, maar ook zeker leuk om mijn ervaring te kunnen delen.
Na osteopaat etc verder wist ik niet meer wat mijn paard nog kon helpen. Ze is helaas een keer heel hard gevallen, vervolgens vrolijk verder gerend . Alleen hierdoor had ze zich wel zo bezeerd dat het niet meer mogelijk was om te rijden. Elke keer ging ze staken en achteruit trappen. Niet om mij eraf te gooien, maar duidelijk te maken dat er iets niet goed was. Dus osteopaat etc. Bij gehad. Maar werkte niet voldoende. Daarna verder gaan zoeken op internet en toen kwam de website van Jolanda tegen. Gelijk aanvraag gedaan. Altijd het proberen waard dacht ik. Ik heb 4 behandelingen laten doen om de 2 weken. Nu na 2 jaar niet op mijn paard gereden te kunnen hebben. Kon ik na deze 4 behandelingen zo opstappen en wegrijden. Heel bijzonder. Daarbij heb ik nu ook weer een heel blij paard en is de sterke band tussen mij en mijn paard nog sterker omdat we haar geholpen hebben met haar pijn.
Voor de mensen die elke keer aan dokteren zijn met hun paard wat nu het probleem kan zijn omdat het paard aangeeft ergens last van te hebben. Kan ik het zeker aanraden om een aantal behandelingen door Jolanda te laten doen.
Jolanda zelf gaat ook heel rustig te werk, wat het paard vertrouwen geeft dat goed is. Dat ze het paard wil helpen. Want mijn paarden zijn niet zo snel in vertrouwen van voor hun vreemde mensen. Na de eerste behandeling stonden ze de keer daarna al op Jolanda te wachten. Als het halster omgaat en de hekken vlakbij de stal open weten ze dat er iets gaat gebeuren.
Maar dit maakt de equissage niet alleen geschikt voor paarden met een blessure dus wees niet terughoudend van dit heeft geholpen bij een paard met een blessure maar mijn paard mankeert niks.
Mijn andere paard had altijd al veel moeite met de galop. Met name het aanspringen. Voor dat paard heb ik 3 behandelingen laten doen. De galop is verbetert. Ze zet haar benen nu meer onder haar lijf waardoor het makkelijker is om in de galop aan te springen.
Ik ben zeker overtuigd van de werking van de equissage en wil dan ook preventief jaarlijks herhalen. Want paarden zijn goed in het verbergen van pijn.
Jolanda bedankt!
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Isabel Heegen:
O jee ik ben niet zo goed in een stukje schrijven. Ik zal hier eens even over nadenken of jasmin vragen.
Onze pony’s genieten er in ieder geval enorm van als Jolanda Nijenhuis komt.
Bij de een is het omdat Jolanda er dan toch al is en bij de ander ter ondersteuning van zijn afwijking ze lopen allebei makkelijker door het gehele lijf na een behandeling
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Manon de Hoop:
Doen!!!!! Zo lekker voor ze. mijn paard heeft het ook gehad en zat stukken beter en losser in zijn vel/spieren..
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Esther van Eck:
Leuke actie !
Ik wil zeker mijn ervaringen delen .
Onze pony liep niet echt fijn door zijn lijf en was niet kreupel maar liep niet altijd even fijn . Toen na een ander zadel Jolanda paar keer laten komen . Ook met de Thermografie erbij kan je top zien hoe het met de doorbloeding is . Ze heeft zelfs van mijn eigen voet een thermografie gemaakt toen ik er zo n last van had 🤣. Top vrouw met verstand van zaken die ons super fijn geholpen heeft 💪🏻ZEKER AAN TE RADEN !!! Bij twijfel gewoon keer doen !!!
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Chantal Hoogenberg:
Gaat me niet om de behandeling te winnen. Maar wil gerust wel even melden hoe de eerste en tot nu toe de enige behandeling is bevallen.
Ik kan de datum niet meer heugen. Maar Jolanda kwam voor meerdere bij ons op stal en heb me daarbij aangesloten. Ik was wel nieuwsgierig naar de behandeling etc.
Ze bekijkt je paard van top tot teen en laat je ook eerst een paar keer heen en weer lopen. Om te kijken hoe je paard loopt en eventuele afwijkingen. Hier zag ze bij de mijne met 1 achterbeen. Deze hebt ze dan ook mee gepakt. Ik heb trouwens de thermografie of hoe je het precies ook zegt niet gedaan.
Mijn tinker genoot er daadwerkelijk van en zag wel een beetje verandering met haar training.
De reden dat ik haar daarna niet meer heb laten komen is omdat ik meerdere therapieën heb voor mijn paard en toch keuzes moet maken. Dus niet om het werk en/of slechte resultaten. Dat is zeker niet te spraken.
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Angelique Langen:
Jolanda Nijenhuis heeft wonderen verricht bij mijn paard met ataxie. Mijn is al een aantal jaren met pensioen vanwege artrose. Hij hoeft niet meer te werken maar hij kreeg wel verschillende behandelingen om hem zo fijn mogelijk van zijn oude dag te laten genieten.

Equissage bleek geweldig te werken voor hem! Na de 1e behandeling liep hij al ruimer en na 3 behandelingen galoppeert hij weer mee met de kudde. Hij loopt rechter en ruimer en heeft beduidend minder last van de ataxie.
De hoefsmid was ook een groot probleem bij hem. Hij heeft moeite om zijn benen lang op te tillen en kon na de hoefsmid weleens een paar weken slecht zijn. De laatste keer heeft Jolanda hem de dag voor de hoefsmid specifiek behandeld op spieren die hij gebruikt voor het optillen vd benen. Hij liet toen slechts een lichte verslechtering zien na de hoefsmid behandeling, maar dat was opgelost nadat Jolanda hem weer behandeld had.
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Mariska Zoon:
Ik ben echt blij met wat je met de behandeling en het onderzoek allemaal kan! Echt bijzondere resultaten!
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Gabrielle van Teeffelen:
mijn PRE is onder behandeling bij Jolanda Nijenhuis en je voelt ZO goed het verschil. Ik ben zo blij dat ik dit aangegaan ben. Echt een aanrader!
———————————————————————————————————————————————————————-
Van Francien van Eekeren:
Het heeft mijn paard heel goed geholpen.
———————————————————————————————————————————————————————-