Juweel overleden

Mijn lieve Juweel. In 1997 voor het eerst Gelders kampioen geworden in de L dressuur enkelspan. Daarna nog diverse keren het Kampioenslint mogen winnen. Eerst Gelderskampioen en later werden we Kampioen Mendistrictoost in de klasse L,M,Z en ZZ enkelspan. Het hoogtepunt uit onze mencarrière was toch wel het winnen van het Nederlands Kampioenschap Z dressuur enkelspan in Ermelo in 2002.
In de jaren 2000 t/m 2003 hebben we samen de Orun Meninstructeursopleiding gedaan. Altijd was je mee en altijd heb je je best voor mij gedaan. Ik heb echt super veel van en met je geleerd, maar ook heel veel samen met jouw meegemaakt. In de moeilijkste tijd van mijn leven was jij er altijd voor mij. Tot vanmiddag van het ene op het andere moment was je ziek en helaas heb ik de moeilijke beslissing moeten nemen om je te laten gaan.