U bent hier: Home › Even voorstellen

Even voorstellen

Welkom op de website van ruiter en koetsier.

Mijn naam is Jolanda Nijenhuis. Ik ben geboren in 1975 en opgegroeid in het Gelderse plaatsje Barchem.

Op 6 jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste pony Sonja waar ik veel van geleerd heb. En vanaf mijn 12e ben ik al aan het mennen.

Op mijn 18e werd ik wat ambitieuzer en begon ik menwedstrijden dressuur en vaardigheid te rijden.

Vanaf 1997 werden de menwedstrijden voor mijn serieuzer. Ik deed mee met mijn paard Juweel. Samen met Juweel haalde ik meerdere successen. We werden 6 maal Gelders Kampioen in de dressuur klasse, L,M,Z en ZZ en 1 keer Nationaal Kampioen op de KNHS Mendag in de Z dressuur. Ik kreeg hiervan de smaak zo te pakken dat ik later met andere paarden ook meerdere malen kampioen werd. 

Ik ben in 2000 begonnen met de 1e fase van de Orun Opleidingen (KNHS kaderopleiding instructeur), en in 2003 heb ik al mijn opleidingen die nodig zijn om les te kunnen geven afgerond met de bij behorende diploma's. Ik heb toen van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben gaan lesgeven. Dit is nu mijn dagelijks werk. Omdat er een steeds grotere vraag is naar gediplomeerde meninstructeurs heb ik mijn eigen bedrijf gestart, de Vijfsprong.

Sinds 2005 ben ik als examinatrice verbonden aan de Stichting Recreatie Ruiter voor het afnemen van Koetsiersbewijs Examens.

Als aanvulling heb ik in 2007 de Juryopleiding bij de KNHS gedaan en mag nu jureren bij menwedstrijden B t/m ZZ niveau.

Zoek in site:

Nieuws:

09-03-2012

Koetsiersbewijs Bij Landal Landgoed de Hellendoornseberg

Lees meer...

22-02-2012

Landal Landgoed de Hellendoornse berg

Lees meer...


Ogenblik a.u.b. ...