Weekendcursus mennen

Omdat ik al diverse aanvragen heb gehad of het ook mogelijk is om een weekend cursus mennen te volgen gaan we deze constructie in 2019 maar eens uitproberen!!!!

Hieronder een aantal weekenden waarin ik van plan ben om de cursussen te gaan geven.
Let op; In een weekend is het NIET mogelijk om je menbewijs te halen omdat een weekend simpelweg te kort is om alle kennis en ervaring die je nodig hebt om te kunnen slagen tot je te kunnen nemen.

Mocht je wel graag je menbewijs in een weekend willen halen dan heb je daar minimaal 2 a 3 weekenden voor nodig. Dit is bespreekbaar maar, De volledige cursus menbewijs zal dan wel duurder zijn dan de midweekcursus.

De weekenden zijn puur bedoeld om de eerste beginselen van het mennen te leren maar het kan ook zijn dat iemand al een eigen aanspanning heeft en hier graag wat meer les mee zou willen nemen. Bijvoorbeeld als u tegen problemen aan loopt.

Weekend 1;

Weekend 2; 17,18 en 19 Mei 2019

Weekend 3; 14,15 en 16 Juni 2019

Weekend 4; 20,21 en 22 September 2019

De kosten voor deelname aan deze weekenden bedragen 250.00 euro per persoon. Je hebt dan overdag praktijklessen en in de avond Theorielessen of Longeerlessen of iets dergelijks..

Mochten er mensen zijn die hun eigen aanspanning mee willen nemen dan is dat geen probleem stalling voor zowel paard als menwagen is aanwezig.

Inschrijven voor 1 van deze cursusweekenden kan door het sturen van een email met uw gegevens naar info@ruiterenkoetsier.nl maar u mag natuurlijk ook een whatsapp sturen 0622568685

Mocht u graag aan een weekendcursus willen deelnemen maar kunt u niet in èèn van bovenstaande weekenden laat het mij dan even weten wellicht dat we iets kunnen regelen.